aaPad release in Aarhus

From press release by Aarhus Kommune:

Svend Åge Madsen udgiver ny bog på iPad

 I Svend Åge Madsens univers har alting altid kunnet ske. Madsens nyeste værk kan kun læses på en iPad og nu trækkes læseren helt ind i fortællingen.

Mandag den 16. april kl. 16 er der fernisering for tre helt nye stykker iPad litteratur på Hovedbiblioteket i Aarhus. Forfatterne Svend Åge Madsen, Merete Pryds Helle og Ursula Andkjær Olsen har i samarbejde med dygtige grafikere og billedkunstnere skabt nye fortællinger som med grafik – og lyd – giver læseren en anderledes og mere aktiv læseoplevelse.

Til ferniseringen vil forfatterne fortælle om de udfordringer man står med, når historien skal skrives til en iPad. Og de vil især fortælle om alle de muligheder, det giver at fortælle med grafik og lyd på mediet, som efterhånden har fundet vej til mange danske sofaborde.

iPad-litteraturen er blevet til på initiativ af forfatter Merete Pryds Helle i samarbejde med Haandholdt og Aarhus Kommunes Biblioteker.

De tre nye elektroniske fortællinger kan opleves til ferniseringen på Hovedbiblioteket den 16. april kl. 16, hvor der bliver mulighed for at få en snak med forfattere og billedkunstnere:

Svend Åge Madsen & Jacobina Jacobsen

Merete Pryds Helle & Anne Marie Ploug

Ursula Andkjær Olsen & Kristoffer Ørum & Anders Bojen

De tre fortællinger kan læses på Aarhus Hovedbibliotek.

Projektet er støttet af Kunststyrelsen og Eplehuset i Aarhus har venligt stillet iPads til rådighed.

For yderligere information kontakt

Christina Andersen, Litteraturkonsulent

E: chria@aarhus.dk

M: 28 724 624

March 25, 2012
aaPad
No comment