Haandholdt is moving in with DIAS Digital Interactive Art Space

Projektet Haandholdt, der har udgivet apps fra et kunstnerisk udgangspunkt siden 2011, flytter ind hos DIAS per 1.3. 2016.

Haandholdt har med støtte fra Statens Kunstfond realiseret en række eksperimenterende kunst-app værker, som fx Jacob Tækkers “Man in a box”, og senest “Kalender for natten” af illustrator Simon Bodh Nielsen og forfatter Christian Yde Frostholm som netop er sat til salg i App Store.

“Det er oplagt for DIAS at være stedet, hvor Haandholdts portefølje af apps kan lande. Vi har tidligere udstillet både “Man in a box” og andre Haandholdt-produktioner. DIAS er som institution orienteret mod mediebåret kunst og det digitale, og muligheden for at kunne bygge videre på Haandholdt-gruppens pionérarbejde passer godt til os”, udtaler Rasmus Vestergaard, direktør i DIAS.

“DIAS planlægger forskellige typer af udgivelser og open calls, herunder apps, og hvis man arbejder på et projekt, der kunne have interesse for os, er man meget velkommen til at kontakte os.”

Læs mere om Haandholdt og kunst-apps på www.haandholdt.com

Kalender for natten. Haandholdt 2016. Til iPad. Kr. 39 i AppStore. Ude nu.

Title

Illustration: Simon Bodh Nielsen. Tekst og oplæsning: Christian Yde Frostholm. Idé: Simon Bodh Nielsen og Christian Yde Frostholm. Animationer: Simon Bodh Nielsen og Thomas Papa. Lyd: Jonas Jørgensen. Programmering: Daniela Fontes og Thomas Papa.

Støttet af Statens Kunstfonds Kunsthåndværk- og Designudvalg og Autorkontoen.

0398-facebook2

 

“Kalender for natten” på Facebook

appstore

March 2, 2016
Uncategorized
No comment